Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Trajković: Vjerujem da smo spremni za Sutjesku

Strateg Podgoričana Nenad Trajković u najavi sjutrašnjeg duela je kazao da će Sutjeska sigurno ući u utakmicu sa željom da se revanšira njegovoj ekipi za poraz iz crnogorske lige

Jedina neporažena ekipa ABA 2 lige, Studentski centar, treći balon u Sarajevu otvara utakmicom protiv Sutjeske.

Strateg Podgoričana Nenad Trajković u najavi sjutrašnjeg duela je kazao da će Sutjeska sigurno ući u utakmicu sa željom da se revanšira njegovoj ekipi za poraz iz crnogorske lige.

– Naš glavni zadatak u odbrani će biti da zadržimo Spasojevića, njihovog najvažnijeg igrača, zatim Miloševića i Sejfića. U napadu moramo napasti sa svim ‘raspoloživim sredstvima’, da napadnemo i sa Tejićem koji nije igrao protiv njih ali i sa novim pojačanjem, Alenom, koji može mnogo ofanzivno da nam da. Vjerujem da ćemo biti spremni za ovu utakmicu i da ćemo ponoviti kvalitet igre kao u prethodnom meču protiv Sutjeske kada smo slavili kod kuće, rekao je Trajković.

Studentski centar je pred turnir u Sarajevu na učinku 7-0, dok je skor Sutjeske 2-5.

“Sutjeska je iskusna ekipa sa dobrim spoljnim igračima, a sada već imaju i veću rotaciju na unutrašnjim pozicijama. U prvom balonu su bili oslabljeni, dok su u drugom izgubili dvije uzbudljive utakmice koje su mogli da riješe u svoju korist, a to bi ih stavilo u mnogo bolji položaj pred turnir u Sarajevu. Moramo ući agresivno u meč, fokusirani 40 minuta kako bi nametnuli naš ritam i došli do nama veoma važne pobjede u borbi za prvo mjesto”, rekao je krilni igrač Studentskog centra Milić Starovlah.

Sjutrašnji susret počeće u 16 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve