Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Teodosić liječenje nastavlja u Bolonji

U taboru Srbije i dalje tinja nada da bi iskusni plej mogao da zaigra na Mundobasketu, mada su šanse za takav rasplet zaista male

Nakon povrede u duelu sa Litvanijom, srpski plejmejker Miloš Teodosić liječenje će nastaviti u Bolonji, piše “Sportando”.

Foto: Espreso.rs

Podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana ljekar srpskog nacionalnog tima Dragan Radovanović izjavio je da će konačna odluka o Teodosićevom putu u Kinu pasti nakon drugog pregleda, koji će uslijediti posle nekoliko dana rehabilitacije.

“U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih nekoliko dana. Vidjećemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira”.

U taboru Srbije i dalje tinja nada da bi iskusni plej mogao da zaigra na Mundobasketu, mada su šanse za takav rasplet zaista male.

Svjetsko prvenstvo počinje 31. avgusta. Već prvog dana “Orlovi” izlaze na parket, kada će otvoriti šampionat utakmicom protiv Angole.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve