Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Tanjević kritikovao Partizanove strance

Tanjević je iznio niz kritika na račun crno-bijelih stranaca, koji su u slučaju ostanka mogli da naredne sezone dodatno pojačani pokušaju osvajanje Evrolige.

Nekadašnji trener Budućnosti i rođeni Pljevljak Bogdan Tanjević na sebi svojstven način opisao je odlazak Partizanovih košarkaških internacionalaca u najbogatije evropske klubove samo nekoliko dana nakon osvajanja ABA lige.

Tanjević je iznio niz kritika na račun crno-bijelih stranaca, koji su u slučaju ostanka mogli da naredne sezone dodatno pojačani pokušaju osvajanje Evrolige.

“Partizanovi ‘vagnerovci’ u bježaniji prema zapadu, negdje su oko Zidanog mosta već, sjećaju se dana kad su ljubili dres, pred vjernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči”, napisao je Tanjević.

Sjajni stručnjak koji je ostvario blistave rezultatske podvige sa Bosnom iz Sarajeva nije se tu zaustavio.

“A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita. Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, poslije nađu veću kesu, raziđu se, a Žocu ostave priliku ‘da se dokazuje’’. Veliki Željko”, kaže Tanjević.

Stručnjak koji je sa ekipom Budućnosti osvojio titulu prvaka SR Jugoslavije 2001. godine, na kraju je otkrio da je navijač Partizana.

“Žao mi je što sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan. Jer vjerujem da bi iduće godine izbjegli sudbonosnu grešku one tuče u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule (psihologija navijača, što sam u ovom trenutku)”, podvukao je Bogdan Tanjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
28.06.2023-23:03 23:03

Sve je istina, ali nerad sa mladim igracima i nedavati im sansu da igraju dovode do ovakve situacije. Tako je i sa Buducnosti kada igraju sa strancima i koji nadju bolji aganzman odmah idu!