Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Svečano otvoren 3×3 memorijal Ivan Ćorović u Nikšiću

Na Trgu slobode u Nikšiću, saradnjom 3×3 Montenegro LOB Tour 2K23 i opštine Nikšić organizovan je dvodnevni basket događaj u sklopu opštinske tradicionalne manifestacije ''Septembarski dani''

3×3 Montenegro LOB Tour 2K23 u saradnji sa Opštinom Nikšić organizovao je sa dvodnevni basket događaj u gradu pod Trebjesom, posvećen sjećanju na mladog košarkaša Ivana Ćorovića.

Na Trgu slobode u Nikšiću, saradnjom 3×3 Montenegro LOB Tour 2K23 i opštine Nikšić organizovan je dvodnevni basket događaj u sklopu opštinske tradicionalne manifestacije “Septembarski dani”. Juče je održana liga za djecu uzrasta 10-14 godina u saradnji sa Crnogorskim Olimpijskim komitetom, kao i kvalifikacioni turnir za senior, na kojem se 18 ekipa nadmetalo za dva mjesta u glavnoj fazi memorijalnog turnira “3×3 Memorisal Ivan Čorović 2K23” koji će se održati danas sa početkom u 17h.

Događaj je govorom svečano otvorio predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, nakon čega su se publici predstavili solisti plesnog kluba “Royal”, koji su državni prvaci, predstavnic i finalisti naše zemlje na Evropskim i Svjetskim prvenstvima: Sofija Burić, Teodora Milović i Arijana Kovačević.

Na COK Ligi za djecu učestvovale su 23 ekipa iz Nikšića i Pive.

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Onogošt”, drugo mjesto ekipa “Fams”, a treće mjesto osvojile su djevojčice iz ekipe “Spajs”.

Na kvalifikacionom turniru plasman u glavnu fazu izborile su ekipe: “Plužine 3×3” u sastavu: Damjan Šimun, Nikola Doderović, Danilo Vojinović i Blagoje Žarković i “Dežurni krivci” čiji sastav čine: Balša Knežević, Filip Popović, Nikola Rondović i Vladimir Đurišić.

“3×3 Memorisal Ivan Čorović 2K23” održaće se danas u 17 časova na istoj lokaciji, nagradni fond ovog turnira iznosi 1500 eura, a publika može očekivati brojke aktivacije, poklone generalnog sponzora 3×3 Montenegro – kompanije LOB, kao i zanimljive aktivacije za publiku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve