Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sve je isplaćeno: Mihajlović dobio tri miliona eura odštete od Sportinga

Sporting iz Lisabona imao je rok do 30. aprila da isplati dug srpskom stručnjaku, po odluci suda još od prošle godine. I lisabonski Lavovi su to i učinili to danas u „pet do 12“

Legla su tri miliona eura na račun Siniše Mihajlovića.

Mihajlović, Foto: Twitter

Sporting iz Lisabona imao je rok do 30. aprila da isplati dug srpskom stručnjaku, po odluci suda još od prošle godine. I lisabonski Lavovi su to i učinili to danas u „pet do 12“.

„Sve je isplaćeno“, rečeno je iz kluba portugalskom listu Rekord.

A, to znači da je Mihajlović dobio 3.000.000 eura odštete zbog otkaza koji je dobio u junu 2018. godine, samo 12 dana pošto je promovisan u novog trenera. I nije stigao ni da odradi bar jedan trening sa ekipom.

Problem je u tome što je Siniša ugovor potpisao sa jednom Sportingovom upravom, koja je poslije nekoliko dana smijenjena. A nova mu je uručila otkaz i dovela novog trenera. Novi čelnici su uporno izbjegavali da isplate novac Mihajloviću tvrdeći kako je tih 12 dana bio – probni rad.

Međutim, Sud za sportsku arbitražu nije nasio na taj trik i presudio je u korist srpskog trenera. Istina, Mihajlović je tražio 10.000.000 eura odštete, ali je dobio 3.000.000.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve