Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska na na novom početku pred kvalifikacije za Ligu konferencija

Ako ne bude adekvatnih pojačanja, Sutjeska će šansu dati igračima iz svoje škole.

Nakon dvije nedjelje odmora, fudbaleri Sutjeske počeli su pripreme za narednu sezonu, u kojoj ih prvo očekuju kvalifikacije za Ligu konferencija.

Uoči početka priprema bilo je i promjena u igračkom kadru Nikšićana. Aleksandar Vlahović i Nikola Stijepović su napustili ekipu, a ugovor je istekao i Novici Erakoviću, Tajronu Konradu i Amiru Bilaliju. Saradnju su produžili Vladan Giljen, Adrijan Rudović i Ilija Tučević, zimus je to uradio Dragan Grivić, dok je profesionalni ugovor sa Sutjeskom potpisao mladi golman Radoš Dubljević, koji je prethodne dvije sezone bio na pozajmicama u Bokelju i Ibru.

Trener, Nenad Brnović ističe da klub razgovara sa potencijalnim pojačanjima, a da je u ovom trenutku fokus na igračima iz Crne Gore.

“Prije svega gledali smo domaće igrače, fudbalere koje smo prepoznali da bi mogli da se uklope u naš sistem. Vidjećemo da li ćemo uspjeti u tome. Danas ćemo razgovarati sa nekoliko igrača, nadam se da ćemo brzo djelovati. Nije lako sastaviti tim – svake sezone ode pet ili šest igrača. Uvijek imamo neke tri nedelje da uigramo tim, da spremimo ekipu za prvo kolo. Nije jednostvano”, rekao je Brnović za RTV Nikšić na početku priprema.

Ako ne bude adekvatnih pojačanja, Sutjeska će šansu dati igračima iz svoje škole.

“Možda nećemo moći da dovedemo prave igrače, pa ćemo se i okrenuti podmlađivanju ekipe, gurati igrače iz naše škole. Od mnogo stvari to zavisi, teško je sada o tome pričati”, rekao je trener Sutjeske.

Brnović je još jednom ponovio – fokus je na prolasku prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve