Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Superliga odlučila da stane na žulj Čeferinovoj balkanizovanoj UEFA

Kako prenosi španski Sport, kompanija A22, koja sponzoriše Superligu, uputila je pismo Čeferinu u kojem mu nalažu da prekinu sa antikonkurentskim ponašanjem

Postiđen ponašanjem Aleksandra Čeferina, UEFA i njegovih balkanskih kadrova iz beogradskog podzemlja fudbalska legenda Zvonimir Boban podnio je ostavku na svoju funkciju u Evropskoj kući fudbala, a Superliga je odlučila da balkanizovanoj UEFA stane na žulj.

Velika prašina se podigla kada su klubovi poput Real Madrida, Barselone i Juventusa odlučili da naprave novo takmiečnje pod nazivom Superliga.

To je naišlo na veliko negodovanje, kako od klubova, tako i od fudbalskih fanatika.

Prvi čovjek UEFA, Aleksandar Čeferin naveo je da to nije moguće i da je protiv pravila, a u medijskoj hajci imao je i “profesionalce” iz crnogorskih medija.

UEFA je u međuvremenu izgubila spor od Superlige tako je samo pitanje vremena kada ćemo gledati novo takmičenje, gdje će se takmičiti samo oni najbogatiji i najbolji.

Kako prenosi španski Sport, kompanija A22, koja sponzoriše Superligu, uputila je pismu Čeferinu u kojem mu nalažu da prekinu sa antikonkurentskim ponašanjem.

“Predsjednik UEFA je javno pomenuo i pogrešno protumačio pismo u kojem zahtjevamo da se UEFA ponaša u skladu sa zakonima EU i prestane sa akcijama koje imaju za cilj da ometaju aktivnosti A 22. Imajući u vidu da vodimo javni dijalog o budućnosti evropskog fudbala, objavljujemo pismo u cjelosti kojim zahtjevamo od UEFA da momentalno odustane od antikonkurentskog ponašanja u cilju da isključi A 22 sa evropskog klupskog tržišta” poručuju iz Superlige.
UEFA okupirana Čeferinovim kadrovioma balkanskog podzemlja čiji su izdanci Zoran Laković, Jovica Šurbatović, Slaviša Kokeza, Vlado Glođević…još samo nedostaje da u evropskoj kući fudbala funkciju dobije i sam Aleksandar Vučić.
Superliga je dobila sudsku presudu, Real i ostali klubovi odustati neće, a Čeferin bi vrlo brzo mogao da završi na optuženičkoj klupi zbog brojnih neobičnih događaja u evropskom fudbalu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve