Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stoni tenis: STK Novi proslavio šampionsku titulu

Seniorska ekipa koja je Novljanima donjela titulu državnog prvaka, u sastavu Filip Radulović, Rešetar Zoran, Branko i Bojan Cubović, spremna je da pehar pokuša zadržati i sljedeće sezone. Posebno motivisani uspjehom koji nije bio izvjestan do samog kraja, planiraju da više i kvalitetnije rade

Hercegnovski stonoteniseri su u protekloj sezoni osvojili 55 medalja, od čega 45 na međunarodnim takmičenjima. Više od polovine medalja su zlatne. Zato je državni prvak Crne Gore, STK Novi upriličio svečani koktel kojim je obilježio uspjehe u protekloj sezoni, te predstavio planove za naredni period.

Foto: Radiojadran.com

Seniorska ekipa koja je Novljanima donjela titulu državnog prvaka, u sastavu Filip Radulović, Rešetar Zoran, Branko i Bojan Cubović, spremna je da pehar pokuša zadržati i sljedeće sezone. Posebno motivisani uspjehom koji nije bio izvjestan do samog kraja, planiraju da više i kvalitetnije rade.

Prvi igrač ekipe, Filip Radulović je ustupljen državnom prvaku Srbije, STK Banat, gdje će trenirati su njihovom trening centru sa najboljim igračima regiona, spremajući se za ozbiljne nastupe na evropskoj sceni. Sa 17 godina, Filip je najveći talenat koji Crna Gora trenutno ima. On je juniorski prvak, koga karakteriše ofanzivna igra i vrhunska tehnika.

Foto: Radiojadran.com

Novljani imaju i vrlo perspektivne mladje igrače. Jakša Krivokapić i Luka Karanović, 2008 godište, su klubu donijeli titulu državnog prvaka u najmlađim kadetima, a na najvećim evropskim takmičenjima pokazuju da imaju snažan potencijal i talenat da postanu vrhunski evropski igrači. Njima će takodje u sljedećoj sezoni biti posvećena posebna pažnja i počeće sa intenzivnim individualnim treninzima.

Stonoteniseri Novog ovo postižu marljivim i posvećenim radom, pod budnim okom trenera Svetomira Jovanovića. Dva treninga dnevno, mnogo igrara na takmičenjima i turnirima su jedini recept za napredak. Rukovodstvo kluba ulaže maksimalne napore da igračima obezbijedi uslove za rad i da ih pošalje na što više turnira. Zahvaljujući podršci prvog čovjeka kluba, privrednika Ranka Boce, i prijatelja kluba, u tome i uspjevaju.

Na svečanom koktelu uručene su i zahvalnice svima koji su klub pomagali i podržavali. Za posebnu medijsku podršku priznanje je uručeno i Radiju Jadran.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve