Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Stanković: Velika pobjeda, ovo je san za nas

Jedini gol dao je Gejlor Kanga, a trener Beograđana Dejan Stanković bio je prezadovoljan jer je njegov tim bez četiri prvotimca trijumfovao u gostima

Veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope napravila je Crvena zvezda pobjedom u Razgradu nad Ludogorecom 1:0.

Jedini gol dao je Gejlor Kanga, a trener Beograđana Dejan Stanković bio je prezadovoljan jer je njegov tim bez četiri prvotimca trijumfovao u gostima.

– Ovo je drugi veliki korak za nas, prvi smo napravili u Beogradu protiv Brage, a čekaju nas još četiri teške utakmice. Poslije žrijeba sam rekao da je ovo grupa u kojoj možeš da budeš i prvi i posljednji. Sada razmišljamo o tome da odmorimo, potom nas čeka meč sa Metalcem, onda reprezentativna pauza, i Midtjiland, koji je izgubio od Brage 3:1. Sve je otvoreno. Ovo je san za nas, rekao je Stanković.

Pohvalio je čovjeka odluke Kangu.

– Mnogo je dao na terenu, odigrao je i taktički i lično baš onako kako sam želio. Rekao sam mu da poništi sve ono što je bilo u prethodnom periodu protiv Ludogoreca i da postigne gol za pobjedu. Ne mogu da izdvojim nikoga, svako je na svoj način odigrao kako sam želio. Razlog zbog kog sam ga izveo je taj što smo ušli u problem, sudija u nekoliko navrata nije primijetio da je Kanga fauliran, on je imao žuti karton i ako takav odnos postoji na terenu, onda je bolje da ga zamijenimo. Odigrao je perfektno, najbitnija su tri boda, zaključio je Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve