Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sportski ribolov za juniore: Mladi Nenad Todorović najuspješniji ribolovac iz barke

Takmičarska sezona biće nastavljena već iduće nedjelje u Budvi, prvim krugom državnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem će učestvovati 36 takmičara, koji su to pravo stekli na osnovu rezultata sa prošlogodišnjeg prvenstva  i dva regionalnih takmičenja, održana u martu

U drugom krugu državnog prvenstva u ribolovu štapom iz barke za juniore U21, održanom u Tivtu minulog vikenda, najuspješniji bio je Nenad Todorović (Ribar Baošići) ispred Milana Čavora (Pagar Tivat) i Vasa Terzića (Bokeška jedra Đenovići).

Foto: Radiojadran.com

Kako je saopšteno iz Saveza za sportki ribolov na moru, nakon dva takmičarska kruga državni prvak za 2019. godinu u ovoj disciplini postao je Nenad Todorović iz kluba Ribar“ Baošići sa 3 plasmanska boda, drugi mjesto pripalo je njegovom klupskom drugu Belu Dragojloviću sa 7, a treće Đorđu Daniloviću iz kluba Jugole Grakalić sa 10 plasmanskih bodova. Četvrto mjesto zauzeo je Vaso Terzić (Bokeška jedra), a peto Milan Čavor (Pagar Tivat).

Na prvenstvu je učestvovalo dvadeset takmičara iz jedanaest klubova.

Uzoran tehnički organizator drugog kruga takmičenja bio je SRK „Pagar“ Tivat.

Takmičarska sezona biće nastavljena već iduće nedjelje u Budvi, prvim krugom državnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem će učestvovati 36 takmičara, koji su to pravo stekli na osnovu rezultata sa prošlogodišnjeg prvenstva  i dva regionalnih takmičenja, održana u martu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve