Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Spisak Engleza za mečeve sa Češkom i Bugarskom

Selektor Engleske Geret Sautgejt objavio je spisak igrača za mečeve sa Češkom i Bugarskom, koji su zakazani za 11. i 14. oktobar

Selektor Engleske Geret Sautgejt objavio je spisak igrača za mečeve sa Češkom i Bugarskom, koji su zakazani za 11. i 14. oktobar.

foto Arhiva

Sautgejt je među reprezentativce vratio Fabijana Delfa, a izostavio Dele Alija, Džesija Lingarda i Okslejda Čembrlena. Tami Abraham je definitivno raskrstio sa Nigerijom, s obzirom da se njegovo ime našlo među napadačima. Prvi poziv u nacionalni tim dobio je i njegov saigrač iz Čelsija Fikajo Tomori.

Kao i na prethodnom spisku, ni ovoga pouta nema desnog beka Mančester Sitija Kajla Vokera, a izostavljen je i povrijeđeni Aron Van Bisaka.

Englezi sa Češkom igraju 11. oktobra u Pragu, a tri dana kasnije gostovaće Bugarskoj u Sofiji.

SPISAK ENGLESKA:

GOLMANI: Tom Hiton (Aston Vila), Džordan Pikford (Everton), Nik Poup (Barnli),

ODBRANA: Aleksander Arnold (Liverpul), Ben Čilvel (Lester), Džo Gomez (Liverpul), Majkl Kejn (Everton), Hari Megvajer (Man. junajted), Tajron Mings (Aston Vila), Dani Rouz (Totenhem), Fikajo Tomori (Čelsi), Kiran Tripije (Atl. Madrid),

VEZNI RED: Ros Barkli (Čelsi), Fabijan Delf (Everton), Džordan Henderson (Liverpul), Džejms Medison (Lester), Mejson Maunt (Čelsi), Deklan Rajs (Vest Hem), Hari Vinks (Totenhem).

NAPADAČI: Tami Abraham (Čelsi), Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Man. junajted), Džejdon Sančo (Dortmund), Rahim Sterling (Man. Siti), Kalum Vilson (Bornmut).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve