Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Šola: Vidjelo se da imamo veliko zajedništvo i veću širinu

Selektor je pružio šansu praktično svim igračima, sjutra protiv Slovenije će malo drugačije rasporediti minutažu

Uprkos porazu 29:25, selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Vlado Šola bio je zadovoljan igrom svojih izabranika protiv Hrvatske, na startu Kroacija kupa u Poreču.

“Lavovi” su početkom drugog poluvremena imali vođstvo 18:15, ali je u preostalom dijelu meča došlo do pada u igri, što je iskusni domaćin znao da kazni.

„Nismo igrali primarno na rezultat, htjeli smo da vidimo parove koje smo uigravali u odbrani i napadu. Ostvarili smo cilj, bilo je puno dobrih stvari, vidjelo se mnogo na ovoj utakmici – da imamo veliko zajedništvo, što je jako važno, ali i veću širinu, više prostora u rotacijama na pozicijama tri i četiri u odbrani, a to nas uz odbrane golmana i tranziciju drži u životu. Ima još detalja koje bi trebalo preciznije naštimovati”, rekao je Vlado Šola.

Selektor je pružio šansu praktično svim igračima, sjutra protiv Slovenije će malo drugačije rasporediti minutažu.

„Cilj svih nas koji smo u reprezentaciji je da proširimo kadar. Imaćemo zahtjevne protivnike i biće mi potreban svaki igrač. Momci koji danas nisu igrali puno dobiće šansu protiv Slovenije da vidimo i druge varijante. Mislim da je ovaj turnir pun pogodak za nas, a žao mi je što dobru igru nismo pretvorili u pobjedu”, istakao je Šola.

Crnu Goru sjutra čeka duel protiv Slovenije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve