Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Sjajni dani za Ramusović: Ema se uskoro udaje, a sprema se za Olimpijske igre

Naša reprezentativka jedva je dočekala okupljanje nacionalnog tima, a na privatnom planu dogodile su se lijepe stvari. Vjerila se i uskoro će stati na ''ludi kamen''.

Jun u znaku Eme Ramusović.

Naša reprezentativka jedva je dočekala okupljanje nacionalnog tima, a na privatnom planu dogodile su se lijepe stvari. Vjerila se i uskoro će stati na ”ludi kamen”.

– Voljela bih i u avgustu u Tokiju da osjetim ovoliku sreću. Lijepe stvari su počele sa junom i srećna sam, kazala je bivša članica Budućnosti koja će od ove sezone sa crte predvoditi Bukurešt.

Uvodni dio priprema za Olimpijske igre počele su 10. jula. Od naredne sedmice selektorka Bojana Popović sa saradnicima pojačaće tempo rada. Plan je jasan, naše rukometašice žele maksimalno da iskoriste vrijeme do odlaska u Tokio.

– Olimpijske igre se sanjaju i to je najveće dostignuće u karijere. Zadovoljna sam što imam šansu da se borim za drugo učešće na OI. Posebno sam zadovoljna što je u timu prava atmosfera, mada je poznato da smo velika familija i da na ovim temeljima možemo da gradimo lijepu priču. Čeka nas dug period priprema, ne sumnjam u Bojanu i Maju Savić, sve su to dobro pripremile i ubijeđena sam da ćemo start dočekati onako kako priželjkujemo. Za Olimpijske igre potrebno je sve da se poklopi.

Premijerni meč ”lavice” će 25. jula odigrati sa Angolom.

– Imali smo priliku da igramo sa ovom reprezentacijom, ali moje sjećanje je blijedo. Znam da je ovaj tim izuzetno fizički spreman, pretenduje brzoj igri i zato nas čeka težak meč. Moraćemo, naravno, i da se polako adaptiramo na jutarnje termine grupne faze.

Najveće takmičenje zahtijevaće najveću fizičku, psihološku i taktičku spremnost.

– I oprez. Na OI nikad ne znaš koga možeš da dobiješ, a od koga da izgubiš. I ”najslabiji” mogu najjačeg da iznenade. Biće potreban i fokus i maksimum kompletne ekipe.

Crnogorke će u grupnoj fazi Igara igrati još sa Japanom, Južnom Korejom, Norveškom i Holandijom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve