Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Šestorica fudbalera i zvaničnika Boke optužena zbog sukoba sa policijom

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), do sukoba je došlo u tunelu i u svlačionicama poslije revanš utakmice osmine finala u Brazilu

Šestorica fudbalera i zvaničnika Boke Juniors optuženi su pošto su se sukobili sa policijom poslije eliminacije u Kupu Libertadores i poraza od Atletika Mineira.

Dvomeč je završen bez pogodaka, pa je pobjednik riješen penalima, a argentinska ekipa ljuta je pošto joj je u obje utakmice poništen po jedan gol poslije upotrebe VAR tehnologije.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), do sukoba je došlo u tunelu i u svlačionicama poslije revanš utakmice osmine finala u Brazilu.

Brazilska policija morala je da upotrijebi suzavac protiv fudbalera Boke i zvaničnika tog kluba.

Kako je saopšteno iz brazilske policije, dvije osobe iz Boke optužene su za uništavanje imovine i pušteni su nakon što je plaćena kaucija. Ostala četvorica iz argentinskog kluba optuženi su za nanošenje tjelesnih povreda i tuču sa policijom, a pušteni su nakon što su se “formalno složili da se pojave pred sudijom” u dogovoreno vrijeme.

Atletiko je naveo u saopštenju da je njegov predsjednik morao da plati kauciju, pošto čelnici Boke u tom trenutku nisu imali dovoljno gotovine, ali da je argentinski klub brzo vratio novac.

Ekipa Boke se kompletna vratila u Argentinu, gdje mora da provede najmanje sedam dana u karantinu po dolasku iz Brazila, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve