Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Serija A: Pobjeda Atalante u sjenci sukoba Mihajlovića i Gasperinija

Utakmica nije donijela puno toga zanimljivog na samom terenu, ali bilo je vrlo burno pored njega i to u završnici prvog poluvremena. Igrao se 36. minut meča kada je došlo do velikog sukoba dvojice trenera, Đan Pjera Gasperinija sa jedne i Siniše Mihajlovića sa druge strane

Fudbaleri Atalante savladali su Bolonju 1:0 u premijernom meču 35. kola Serije A.

Mihajlović i Gasperini sukob, Foto: Fanpage.it

Utakmica nije donijela puno toga zanimljivog na samom terenu, ali bilo je vrlo burno pored njega i to u završnici prvog poluvremena. Igrao se 36. minut meča kada je došlo do velikog sukoba dvojice trenera, Đan Pjera Gasperinija sa jedne i Siniše Mihajlovića sa druge strane.

Iskusni trener tima iz Bergama se žustro pobunio kod sudije nakon grubljeg prekršaja Gosensa nad Skov Olsenom, što je isprovociralo Mihajlovića koji je odreagovao na riječi kolege koji je vrijeđao sve redom, čak i svoje igrače.

“Gasp, ne pričaj tako sa svojim igračima, koji ku*ac. Šta hoćeš više, u ku*ac? Ne prekidaj utakmicu. Je*i se”, oštar je bio Mihajlović.

Tada je sudija La Pena krenuo ka trenerima, pokazao im po žuti karton, ali tu nije bio kraj. Gasperini je nastavio sa prigovorima, nakon čega je zaradio isključenje.

“Izbaci ga”, vikao je Mihajlović dok je sudija pokazivao crveni karton Gasperiniju, a on je odgovarao sa: Zašto ja?

Inače, meč je riješio Murijel pogotkom u 63. minutu. Atalanta je ponovo druga na tabeli sa 74 boda, dok je Bolonja u sredini tabele sa 43.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
22.07.2020-10:18 10:18

A vazda je “lijep”rijecnik imao Mihajlovic,,moraju svuda “nebeski”pokazati NEKULTURU i NEPOSTOVANJE boljih od njih.