Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Serena, Rodžer i Rafa igraju za žrtve požara u Australiji

Požari u Australiji tinjaju od septembra, a u njima je život izgubilo 25 ljudi. Ubijeno je i nekoliko miliona životinja, a uništeno je 2.000 domova

Serena Vilijams, Rafael Nadal i Rodžer Federer igraće na egzibiciji koj će biti održana 15. januara na „Rod Lejver areni“ u Melburnu, a čitav prihod biće proslijeđen žrtvama požara u Australiji.

Foto: Tennisworldusa.com

Pored njih troje, na terenu će se naći i domaći teniser Nik Kirjos, kao i druge zvezde među kojima su Stefanos Cicipas, Naomi Osaka i Karolina Voznijacki.

Požari u Australiji tinjaju od septembra, a u njima je život izgubilo 25 ljudi. Ubijeno je i nekoliko miliona životinja, a uništeno je 2.000 domova.

Kiša koja je pala proteklog vikenda donijela je kratak predah, ali se očekuje da će se uslovi pogoršati u drugom dijelu ove nedjelje za kada su najavljene više temperature.

Kirjos je još ranije najavio da će donirati po 200 australijskih dolara za svaki as koji pogodi na turnirima u januaru u Australiji, dok je njegova sunarodnica Ešli Barti rekla da će njena donacija biti sav novac koji osvoji na turniru u Brizbejnu.

Australijan Open počinje 20. januara, pet dana posle pomenute egzibicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve