Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Serena: Novak ima jaka uvjerenja, često je u pravu

Novak Đoković je osnovao novu Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača (PTPA), koja je nezavisna od ATP. To je jedna od glavnih tema ove godine u Njujorku

Legendarna Amerikanka Serena Vilijams nije željela previše da komentariše odluku Novaka Đokovića da osnuje novu asocijaciju igrača, ali je istakla da će Srbin uvijek imati njenu podršku.

Vilijams, Foto: WTAtennis.com

Novak Đoković je osnovao novu Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača (PTPA), koja je nezavisna od ATP. To je jedna od glavnih tema ove godine u Njujorku.

“Morala bih da saznam više o tome, jer ne mogu da imam mišljenje dok ne razumijem o čemu je riječ. Jasno je da sam uvijek uz Đokovića. Istovremeno, na turu sam 30 godina i znam šta se sve dešava. Svakako, u ovom momentu ne mogu da komentarišem”, rekla je Serena na konferenciji za medije.

“Novak ima čvrsta mišljenja o nekim stvarima, često se ispostavi da je u pravu. Moraćemo da vidimo”.

Vilijamsova je u prvom kolu savladala sunarodnicu Kristi An sa 7:5, 6:3. U oba seta je jurila brejk zaostatka.

“Nijesam mogla da uđem u ritam na početku. Prva kola su teška za mene. Kristi udara snažno, ne znate šta da očekujete. Bilo je teško”.

Serena je zabilježila 102. trijumf u karijeri na US Openu, te tako srušila rekord koji je do sada držala Kris Evert.

“Osjećam da svaki put kada dođem, oborim neki rekord. Čini mi se da je tako nešto bilo prošle godine. Možda sam samo izjednačila rekord Kris Evert. Kul je. Mislim da ne cenim to dovoljno u ovom trenutku. Ali takmičenje je u toku, nijesam fokusirana na rekorde već na osvajanje turnira”, zaključila je Vilijamsova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve