Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Ljudski i profesionalni razlozi su me zadržali u Baru

Reprezentativac Crne Gore dogovorio je nastavak saradnje sa Baranima za još dvije godine

Sead Šehović nije imao dilemu kada je dobio ponudu da potpiše novi ugovor sa Mornarom.

Šehović, Foto: Mornar/Media Pro

Reprezentativac Crne Gore dogovorio je nastavak saradnje sa Baranima za još dvije godine.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu uprave da i u naredne dvije godine budem ne samo dio tima već prije svega kolektiva KK Mornar, koji mi igrači činimo sa upravom, sponzorima i našim vjernim navijačima”, naveo je Šehović i naglasio: “I to iz najmanje dva razloga, ljudskog i profesionalnog”.

Odnos kluba prema svima je na visokom nivou.

“Između ostalog klub je svim strancima u otežanim uslovima obezbijedio sigaran povratak kući. Vjerujem da je to i više nego dovoljno razloga da se u Baru svi osjećamo udobno i kao kod kuće.Takav potez menadžmenta Mornara je skoro jedinstven i mogao bi biti primjer kako u regionu tako i šire. Ovim smo se uvjerili da uprava kluba budžet planira na realnim osnovama i dokaz da KK Mornar je proizvod ljubavi prema košarci a ne samo biznisa u sportu”, poručio je Šehović.

Naglašava da su igrači svjesni da su došli u zdravu sportsku sredinu.

“Igrači prepoznaju taj odnos što se i dokazalo u proteklih par dana potpisivanjem višegodisnjih ugovora od strane renomiranih košarkaških imena (Pulen,Nidam,Bjelica,Whitehead i drugi) i to već 1. maja ne razmišljajuci o potencijalnim drugim ponudama”.

Velika očekivanja Šehović ima od sljedeće sezone.

“Siguran sam da ćemo naredne godine tek opravdati očekivanja menadžmenta i na ovakav odnos profesionalno i ljudski odgovoriti višestruko bolje. Na kraju drago mi je da smo svi iz kluba i njihove porodice izašli iz pandemije bez ikakvih posledica i da ćemo spremni dočekati nastavak ove ili početak sljedeće sezone zavisno od odluke lige”, zaključio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve