Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović pred derbi ABA lige: Budućnost je sjajno otvorila sezonu, čeka nas veliki izazov

Strateg “crno-bijelih” vjeruje da će njegov tim odgovoriti težini zadatka na najbolji način, iako će biti pod pritiskom poslije šokantnog poraza od Borca iz Čačka u prvom kolu

Za trenera Partizana i legendu Budućnosti Vlada Šćepanovića predstojeći derbi ABA lige protiv “plavih” je veliki izazov.

Šćepanović, Foto: KK Partizan

Strateg “crno-bijelih” vjeruje da će njegov tim odgovoriti težini zadatka na najbolji način, iako će biti pod pritiskom poslije šokantnog poraza od Borca iz Čačka u prvom kolu.

“Postoji nivo igre, prije svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvijek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način”, rekao je Šćepanović.

Mišljenje trenera dijeli i jedan od najboljih igrača Partizana Ognjen Jaramaz.

“Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabilježili su sve tri pobjede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobjeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo itekako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobjede. U posljednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvijek neizvjesni pa vjerujem da će tako biti i sjutra”, istakao je Jaramaz.

Partizan i Budućnost igraće sjutra od 20 sati u Beogradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve