Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Saznali nakon treninga u Torinu: Fudbaleri Barselone nijesu iznenađeni ostavkom Bartomeua

Madridski AS objavio je danas da su fudbaleri Barselone za ostavku Bartomeua i društva saznali nakon jučerašnjeg treninga u Torinu. Navodno, oni se uopšte nisu iznenadili kada su saznali vijesti da je Bartomeu podnio ostavku, a neki od njih su se i nasmijali i nisu skrivali sreću zbog toga

Barcelona je jučer saopštila da je Josep Maria Bartomeu zvanično podnio ostavku na mjesto predsjednika kluba što je oduševilo navijače Blaugrane.

Bartomeu, Foto: Reuters

Bartomeu je već dugo na udaru žestokih kritika nakon što je klub doveo u veoma loše stanje, ali je uporno odbijao da napusti poziciju. No, nakon što je pokrenuta procedure oko izglasavanja nepovjerenja on je zajedno s ostalim članovima uprave odlučio da podnese ostavku.

Ova vijest je oduševila navijače Barcelone koji se nadaju da će se stvari u klubu konačno promijeniti. To se prvenstveno odnosi na Lionela Mesija koji je htio da napusti Barselonu ovog ljeta, ali sada se svi nadaju da će ostati nakon što je Bartomeu otišao.

Madridski AS objavio je danas da su fudbaleri Barselone za ostavku Bartomeua i društva saznali nakon jučerašnjeg treninga u Torinu.

Navodno, oni se uopšte nisu iznenadili kada su saznali vijesti da je Bartomeu podnio ostavku, a neki od njih su se i nasmijali i nisu skrivali sreću zbog toga. Također, oni smatraju da će se odlaskom Bartomeua situacija konačno smiriti, te da će na igračima biti dosta manji pritisak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve