Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sari želi novu devetku u sastavu: Džeko na meti Juventusa

Trener Juventusa, Maurisio Sari, želi još jednu devetku u svom sastavu, a posebno jer će Gonzalo Iguain napustiti ekipu na kraju sezone. Italijanski mediji tvrde da će uprava Juventusa ispuniti želju Sariju, te da će napadač kojeg će mu dovesti biti Edin Džeko

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i trenutni napadač Rome, Edin Džeko, jedna je od glavnih meta Juventusa u narednom prijelaznom roku.

Džeko, Foto: Sempreinter

Trener Juventusa, Maurisio Sari, želi još jednu devetku u svom sastavu, a posebno jer će Gonzalo Iguain napustiti ekipu na kraju sezone.

Italijanski mediji tvrde da će uprava Juventusa ispuniti želju Sariju, te da će napadač kojeg će mu dovesti biti Edin Džeko.

Navodno je i sam Sarri izrazio želju da trenira Džeku, jer se divi njegovom stilu igre, te smatra da bi našao svoje mjesto u timu.

Roma se trenutno nalazi u lošoj finansijskoj situaciji, a to bi moglo dodatno pomoći Juventusu u završavanju ovog transfera.

Iako ima 34 godine Džeko igra još jednu sjajnu sezonu, te je u 35 nastupa ove sezone postigao 17 golova, te je upisao devet asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve