Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šampion traži ekipu za Evropu i narednu sezonu

Vladan Bubanja jedan je od prvotimaca Sutjeske koji je i u ovom meču ostvario punu minutažu. Nije zadovoljan, ali priznaje da se poraz lakše podnosi kad je ostvaren cilj

Niko kao Dečić ove sezone nije bio uspješan protiv Sutjeske, novog šampiona Crne Gore, a to su Tuzani potvrdili i prethodnog vikenda.

Nikšićani su pretrpjeli tek treći poraz ove sezone, ali je trener Milija Savović, sad kad je već obezbijedio titulu, želio da okuša i mlađe igrače, pa je ,,u vatru“ od početka ubacio Dušana Vukovića, dao šansu Dubljeviću, Ličina je bio na golu… I Dečić je igrao u kombinovanom sastavu, pa ipak preokrenuo i stigao do bodova koji su mu obezbijedili izlazak na međunarodnu scenu.

Strateg Nikšićana nakon meča nije bio nezadovoljan jer je vidio što je želio, a ova utakmica i preostalih tri biće mu idealna prilika da sklapa ekipu za međunarodnu scenu i narednu sezonu.

Vladan Bubanja jedan je od prvotimaca Sutjeske koji je i u ovom meču ostvario punu minutažu. Nije zadovoljan, ali priznaje da se poraz lakše podnosi kad je ostvaren cilj.

– Nijesmo navikli na poraze i to statistika potvrđuje, ali ova utakmica baš nije imala rezultatski značaj. Vjerovatno smo zbog toga i dozvolili da nam Tuzani odnesu bodove. Raduje me što smo imali debitante, što smo mogli vidjeti igrače na koje će Sutjeska naredne sezone morati ozbiljno da računa, s obzirom na to da ostajemo bez nekoliko tzv. bonus fudbalera u međuvremenu – kaže Bubanja.

U subotu će Sutjeska gostovati Budućnosti, ni taj meč nema rezultatski značaj, ali je uvijek susret prestiža. Do kraja će ,,plavo-bijeli“ iz Nikšića odmjeriti snage još sa Petrovcem i Mornarom, a onda slijedi nova evropska epizoda ili serija.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve