Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sa navijačima do pobjede

Utakmica u Kotoru počinje u 17 sati

Samo na prvi pogled Turkoan, kojeg predvodi Kotoranin Petar Kovačević, a nastupaju naši internacionalci Dragan Drašković i Matija Brguljan, je favorit u dvomeču osmine finala Evrokupa sa Primorcem. Francuski tim ima velike ambicije, ali ove dvije ekipe su već odmjerile snage u kvalifikacijma za Ligu šampiona. Podijelili su bodove i upravo zbog remija (10:10) rival iz Francuske nije uspio da se plasira u narednu rundu. Kotorani su pokazali kako mogu do dobrog rezultata nakon što je francuski tim vodio 9:4.

– Mislim da tada nijesmo bili toliko uigrani, na papiru su možda i bolja ekipa, ali će morati to da pokažu da bi došli do pobjede – istakao je Marko Mršić.

Primorac u prvi meč osmine finala, drugog po kvalitetu klupskog takmičenja, ulazi nakon serije od tri poraza na drugom turniru Regionalne lige.

– Vidjeli smo na turniru da smo porasli kao ekipa, ali nedovoljno zreli i mladi da finiš privedemo u našu korist. Umorni smo, ali imali smo dva dana da se odmorimo i spremno uđemo u meč. Dosta nam znači utakmica, a i željni smo da popravimo utisak iz Beograda. Igramo kod kuće, probaćemo da ih pobijedimo. Mislim da možemo do dobrog rezultata uz dobru atmosferu koju imamo i koja će biti na tribinama – jasan je naš reprezentativac.

Utakmica u Kotoru počinje u 17 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve