Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo kupio novi automobil vrijedan milion eura

Na ulicama Lisabona Ronaldo je viđen u MekLarenu koji je napravljen u čast legendarnog Ajrtona Sene. Ova serija automobila je ograničena na 500 primjeraka i zato vrijedi milion eura

Vozni park Kristijana Ronalda konstantno se popunjava novim automobilima, pa je Portugalac sada brojnim skupocjenim četverotočkašima dodao i MekLarena Senu vrijednog milion eura.

Foto: Sportsport.ba

Već smo zaključili da Ronaldo zarađuje bogatstvo iz godine u godinu, te da može da si priušti sve što poželi, a uz to obožava skupocjene automobile i uživa u kupovini istih.

Na ulicama Lisabona viđen je u MekLarenu koji je napravljen u čast legendarnog Ajrtona Sene. Ova serija automobila je ograničena na 500 primjeraka i zato vrijedi milion eura.

Ljudi koji su prolazili pored automobila, nisu mogli a da ne pogledaju, naprave fotografiju, neki su i vrištali od uzbuđenja.

To je, dakle, jedan od najposebnijih automobila u istoriji ovog brenda. Novom Ronaldovom sportskom automobilu potrebno je samo 2,8 sekundi za ubrzanje od 0 do 100 km/h i može da ide do 340 km/h.

Svi oni koji su “sreli” Ronalda u McLarenu u Lisabonu bili su oduševljeni, ali to već i nije neka novina…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve