Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo: Cijenim samo trojicu igrača Junajteda

Novi detalji kontroverznog intervjua portugalske zvijezde

Kristijano Ronaldo (37) je u intervjuu za londonski San otvoreno govorio i o lošoj atmosferi i radnoj etici u Mančester junajtedu.

Novi objavljeni detalji intervjua tiču se i odnosa slavnog Portugalca sa saigračima u gigantu Premijer lige, klubu koji će izvjesno napustiti u januaru.

”Od igrača Junajteda pozitivno mogu istaći tek njih trojicu. Diogo Dalo je vrlo profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Po dobrom mogu još pomenuti Lisandra Martinesa i Kazemira”, rekao je Ronaldo.

Slavni napadač žestoko je kritikovao mlade igrače mančesterskog kluba…

”Mladi fudbaleri Junajteda ništa ne slušaju. Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze mnogo lakše, uopšte se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primjer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slijede. Taj primjer sam ja. Svakog jutra prvi dolazim i posljednji odlazim iz klupskog trening centra”, dodao je Portugalac.

Ove sezone veteran je postigao svega tri gola u svim takmičenjima, a timske partije su značajno lošije kad je on u startnoj postavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve