Nedjelja, 2 Juna, 2024
Rubrika:

Risto Lakić novi predsjednik Udruženja klubova FSCG Centar

Bivši reprezentativac Crne Gore dobio je 16 glasova na današnjoj Izbornoj skupštini u Podgorici i pobijedio protivkandidata Dragana Vujovića, koji je dobio 13 glasova

Risto Lakić izabran je za novog predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar (bivša Srednja regija).

Bivši reprezentativac Crne Gore dobio je 16 glasova na današnjoj Izbornoj skupštini u Podgorici i pobijedio protivkandidata Dragana Vujovića, koji je dobio 13 glasova.

Lakić je bio kandidat aktuelnog vođstva Fudbalskog saveza, dok je Vujović bio predstavnik dijela fudbalske javnosti koja se zalagala za promjene kroz udruženje Fudbalska Crna Gora.

Pravo glasa imajli su prvoligaši Budućnost, Sutjeska, Dečić i Mladost, drugoligaši Podgorica, Iskra, Kom i Internacional, učesnici lige Udruženja fudbalskih klubova Centar – Zeta, Titograd, Čelik, Crvena stijena, Zora, Zabjelo, Drezga, Ribnica, Adria, Ilarion, Olimpiko i Fans junajted, kao i udruženja trenera, sudija, ženskog i malog fudbala.

Prema pravilima, prvoligaši imaju tri, drugoligaši dva, a klubovi iz bivše Srednje regije i Udruženja po jednog delegata.

Ulogu vršioca dužnosti predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar nakon smrti Vladana Vučelića obavljao je Nikola Prentić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve