Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Poziv na TV duel ljudima iz FSCG

Tim podrške kandidatu za predsjednika Udruženja klubova FSCG centar Draganu Vujoviću, reagovao je danas na nedavno saopštenje Fudbalskog saveza, konkretno, na dio vezan za novčana sredstva koja su utrošena na infrastrukturu.

Bura u FSCG se ne stišava, tako da su se praktično na dvije suprostavljene strane našli legendarni asovi crnogorskog fudbala i Budućnosti, nekadašnji saigrači iz 80-tih godina prošlog vijeka Dejan Savićević i Dragan Vujović.

Tim podrške kandidatu za predsjednika Udruženja klubova FSCG centar Draganu Vujoviću, reagovao je danas na nedavno saopštenje Fudbalskog saveza, konkretno, na dio vezan za novčana sredstva koja su utrošena na infrastrukturu.

Iz ovog Udruženja pozvali su predstavnika FSCG i na TV duel.

“Drago nam je da je neko reagovao iz Fudbalskog saveza Crne Gore na dio tema o kojima smo govorili na pres konferenciji. Ispred svakog našeg govornika je bilo prezime i ime pa bi bilo korektno da se neko iz Saveza potpisao imenom i prezimenom.

Povlačenje novca, a zatim izgradnja infrastrukture bez nadzornog organa je veoma zanimljiva tema za stručnu i običnu avnost. Imamo terene kao u Danilovgradu gdje se u pet godina dva puta ulagao veliki novac, a rezultat rada smo vidjeli na UEFA U19 kvalifikacionom turniru. Veliki novac uložen od strane Saveza na Cetinju koji je ‘zarobljen’ gdje grad i država nijesu ispoštovali dogovor. Radovi bez nazornog organa su ostavili vještački teren na Cetinju u Kolašinu i Mojkovcu podložne poplavi na malo jačoj kiši. Ko je vas (prezime i ime) od klubova ovlastio da ne uzimate novac iz budžeta Crne Gore za potrebu nas klubova? Da li i da ste željeli od 2021. godine možete da uzmete novac iz budžeta ili ste zbog izgubljenog spora pred Upravnim sudom i neupisa izmjena sa Skupštine FSCG oštetili nas klubove i uskratili na finasijsku pomoć?

Osim ovih tema imamo još dosta činjenja i nečinjenja koja su crnogorski seniorski klubski fudbal doveli na dno evropskog fudbala a našu A selekciju na 70 mjesto FIFA rang liste. Pozivamo Vas da na RTCG, TV Vijesti ili nekoj drugoj televiziji dva naša predstavnika razmijene argumente sa dvije osobe iz FSCG i damo odgovore javnosti ko je i koliko odgovoran za to.

Izbori za predsjednika Urduženja klubova FSCG – Centar održaće se 8. novembra, a Vujović je za sada jedini koji je saopštio da je zvanično podnio kandidaturu. Očekuje se da će njegov protivkandidat biti nekadašnji crnogorski reprezentativac Risto Lakić”,navodi se u saopštenju koje je potpisao “tim podrške kandidatu za predsjednika Udruženja klubova FSCG centar Draganu Vujoviću”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve