Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Riješen spor: Trinkijeriju 70 hiljada eura od Partizana

Italijanski stručnjak je tužio Partizan i na sudu potraživao desetostruko veći iznos, ali je odlukom BAT-a beogradski klub dobro prošao

Partizan je dužan da bivšem treneru Andrei Trinkijeriju isplati nešto više od 70.000 eura, potvrdio je predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović.

Italijanski stručnjak je tužio Partizan i na sudu potraživao desetostruko veći iznos, ali je odlukom BAT-a beogradski klub dobro prošao.

– Tačno je da smo dobili presudu BAT po kojoj dugujemo bivšem treneru 70.875 eura na osnovu plata, plus bonus za plasman u četvrtfinale Evrokupa iako te mečeve nikada nijesmo odigrali. Taj ćemo iznos po presudi i instrukcijama BAT platiti, potvrđuje Mijailović.

– Tačno je i da je predmet tužbe bio iznos od 711.600 eura, uvećan za kamate i troškove skoro na 740 hiljada, ali je tu od samog početka bilo jasno da su i pravo i pravda na našoj strani. Ovo što imamo da platimo je onaj dio Kovid sezone, mi to u postupku nijesmo ni sporili, ali eto nijesmo postigli dogovor vansudski, nego tek na sudu, rekao je Mijailović za Mozzart Sport.

Trinkijeri je trenirao Partizan skoro dvije sezone, da bi prošle godine odlučio da prekine saradnju i prihvati ponudu Bajern Minhena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve