Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakitić objasnio propali transfer u Juventus: Čak me je i Ronaldo zvao

Rakitić je priznao da je najveći interes za njega pokazao Juventus i da ga je čak zvao Kristiano Ronaldo, ali da na kraju nije došlo do transfera jer Barselona nije bila zadovoljna ponudom Stare dame

Ivan Rakitić se nakon nekoliko mjeseci vratio u reprezentaciju Hrvatske i otkrio je da se nije odazivao na pozive Zlatka Dalića zbog situacije u kojoj je bio u Barseloni.

Rakitić, Foto: Sportsport.ba

Cijelog ljeta se špekulisalo da će Rakitić napustiti katalonski klub, a cilj Barselone bio je da ga uključi u eventualni transfer Nejmara. Međutim, nakon što to nije uspjelo pokušali su ga prodati, no nije stigla ponuda koja je zadovoljila njihove apetite.

To je itekako smetalo Rakitiću koji je tražio odgovore od čelnika kluba zašto ga žele prodati. Da stvar bude gora čak ga je i Ernesto Valverde stavio u drugi plan, te je većinu mečeva ove sezone odgledao s klupe za rezervne igrače.

No, na kraju je Rakitić ostao u Barseloni nakon razgovora s čelnicima kluba, ali je priznao na jučerašnjoj pres konferenciji da će sigurno potražiti novi tim ukoliko se ne promijeni njegova situacija.

Rakitić je priznao da je najveći interes za njega pokazao Juventus i da ga je čak zvao Kristiano Ronaldo, ali da na kraju nije došlo do transfera jer Barselona nije bila zadovoljna ponudom Stare dame.

“Čak me je i Kristijano Ronaldo pozivao u Juventus. Međutim, Barselona je tražila 50 miliona eura tako da su pregovori propali”, rekao je Rakitić.

Ipak, čini se da bi Hrvat mogao spakovati kofere već u januaru jer je Barseloni neophodno da zaradi preko 100 miliona eura kako bi izbjegli probleme oko finansijskog fer pleja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve