Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović: Presudio individualni kvalitet igrača Srbije

Crna Gora je poražena sa 3:1, u fiunišu utakmice protiv Srbije, na sličan način kao i u Podgorici kada je u poslejdnjih 20 minuta primila dva gola i ostala bez bodova.

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je ekipa pružila maksimum, ali da je , baš kao u prvom meču u Podgorici, presudila individualna klasa igrača Srbije.

Crna Gora je poražena sa 3:1, u fiunišu utakmice protiv Srbije, na sličan način kao i u Podgorici kada je u poslejdnjih 20 minuta primila dva gola i ostala bez bodova.

“Čestitao bih mojim momcima, ispunili smo obećanje, dali smo maksimum. Imali smo iznuđenu zamjenu u prvom dijelu , uz to je prvi udarac u okvir gola završio u našoj mreži. Ipak, smogli snage da se vratimo, izjednačimo i zaprijetimo. Kontrolisali smo potom meč sve do 72. minuta. Ali, opet kao u Podgorici presudila jke iddividualna klasa rivala”, kazao je Radulović.

Do kraja kvalifikacija ostali su mečevi sa Litvanijom i Mađarskom i teoretske šanse za plasman na Euro.

“Imali smo dosta rovitih igrača, to nam je dosta stvaralo probleme. Pala nam je koncentracija u finišu i bili smo surovo kažnjeni. Šest bodova je u igri, trudićemo da ih osvojimo što više i da se što bonje prrdtavimo Evropi i potom napravimo analizu”, zaključio je selektor.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
18.10.2023-09:19 09:19

Ajde podnesi ostavku. Ti si krivac za poraz. Nijesi vodio utakmicu kao trener. Sakrio se u kabinu. Loše izmjene si izvršio i ne na vrijeme. Kod nerijeseno si trebao vršiti izmjene. Trebalo je da ih napadnemo jer X nam ne znači ništa.