Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radoviću nagrada Poli Bojanić: Bićemo jači u nastavku kvalifikacija za Eurobasket

Po tradiciji, priznanje Radoviću je uručila ćerka pokojnog Polija Bojanića, Aleksandra Saška Bojanić, koja je baš kao i sestra Maja, veliki košarkaški fanatik

Priznanje za najboljeg trenera, koje nosi ime ”Goran Poli Bojanić” pripala je selektoru Crne Gore Bošku Radoviću.

Po tradiciji, priznanje Radoviću je uručila ćerka pokojnog Polija Bojanića, Aleksandra Saška Bojanić, koja je baš kao i sestra Maja, veliki košarkaški fanatik.

– Godinu mogu podijeliti na dva dijela. Početak godine je donio težak zadatak, jer smo na kraju kvalifikacije bili pod imperativom, jer smo prije toga ispustili da se kvalifikujemo. Imali smo dosta pehova, izgubili smo taj meč sa Francuskom i izgubili šansu da odemo na Evropsko prvenstvo. Nije bilo lako, ali smo se okrenuli novim izazovima. U avgustu smo preskočili pretkvalifikacije, dobro otvorili kvalifikacije, tako da je drugi dio godine bilo pozitivno – kazao je Radović, koji je najavio da će naša reprezentacija biti jača.

– Očekuje nas dvomeč sa Mađarskom, što je ključno za dalje i eventualno prenos bodova. Dubljević je trebao već da igra, ali je imao povredu pred dolaska u Podgoricu, ali Bojan će u februaru biti na raspolaganju, što će nam mnogo značiti – naglasio je Radović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve