Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Pulen zadovoljan: Iz dana u dan smo sve bolji

Trijumf nad Cibonom osokolio je sve u timu Mihaila Pavićevića. Meč sa Igokeom u subotu u ,,Topolici” je prilika da se dobar utisak zaokruži, uoči početka žestokog ritma utakmica na dva fronta i starta takmičenja u FIBA Ligi šampiona

Bek Džejkob Pulen, prva ofanzivna opcija našeg vicešampiona Mornara, optimistično i zadovoljno gleda na uvodni dio sezone.

Pulen, Foto: Cdm.me

Trijumf nad Cibonom osokolio je sve u timu Mihaila Pavićevića. Meč sa Igokeom u subotu u ,,Topolici” je prilika da se dobar utisak zaokruži, uoči početka žestokog ritma utakmica na dva fronta i starta takmičenja u FIBA Ligi šampiona.

“Apsolutno smo svjesni da nas čeka teška utakmica u subotu, protiv ekipe koja je zamalo savladala Partizan prošlog vikenda. U ABA ligi je takva situacija da moramo poštovati sve rivale. U sva četiri takmičenja želimo da se borimo do samog kraja. U ABA ligi nijesmo favoriti za titulu, ali nam niko ne može uskratiti pravo da se borimo za trofej. Trenutno je najhitniji osjećaj svih nas u ekipi da smo iz dana u dan sve bolji”, rekao je Pulen.

Mornar očekuje povratak povrijeđenog reprezetativca, beka Nemanje Vranješa. Njegov nastup u subotu još nije izvjestan.

“Plasirali smo se u FIBA Ligu šampiona, pobijedili Benfiku u dvomeču kvalifikacija. Potom smo savladali i Cibonu u gostima. Sve to smo postigli bez jednog zajedničkog treninga od početka priprema na kojem bi bili kompletni. To govori dosta o našem kvalitetu”. rekao je Pulen.

Pulen, Amerikanac sa gruzijskim državljanstvom, bivši igrač Barselone i Cedevite, trenutno ima skor od 20,7 poena i 4,7 asistencija po meču. Duel Mornar Igokea na programu je u subotu od 20 časova u ,,Topolici”.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve