Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

PSŽ odlučio: Tuhel ostaje na Parku Prinčeva i naredne sezone

Tuhel je uspio osvojiti titulu prvaka Francuske nakon što je sezona prekinuta, a u avgustu ih očekuje nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Francuski mediji su prenijeli da bi prije toga moglo doći do smjene trenera i da će Tuhel dobiti otkaz

Prethodnih dana dosta se špekulisalo o tome da će Tomas Tuhel napustiti klupu PSŽ-a.

Tuhel, Foto: Skysports.com

Tuhel je uspio osvojiti titulu prvaka Francuske nakon što je sezona prekinuta, a u avgustu ih očekuje nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Francuski mediji su prenijeli da bi prije toga moglo doći do smjene trenera i da će Tuhel dobiti otkaz.

Navodno, neki od čelnika PSŽ-a nijesu zadovoljni rezultatima koje je ostvario njemački stručnjak i žele u ovoj pauzi da promijene trenera. Međutim, sportski direktor ovog tima Leonardo demantovao je takve priče.

“Ima još godinu ugovora s klubom i bit će trener ovog tima i naredne sezone. Kada se završi Liga šampiona onda ćemo vidjeti da li će se možda ugovor produžiti, ali ono što je sigurno jeste da će biti trener PSŽ-a i u narednoj sezoni”, rekao je Leonardo.

Tuhel je u PSŽ stigao na ljeto 2018. godine umjesto Unaija Emerija. Potpisao je ugovor na dvije godine, a isti je produžio na još godinu dana prije nekoliko mjeseci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve