Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Sterling održao čas fudbala Votfordu (VIDEO)

Strijelac sva tri gola bio je raspoloženi Rahim Sterling i održao čas fudbala zlatnim momcima, a gol utjehe za goste postigao je Žerard Delofeu.

U okviru 30. kola Premijer lige bilo je mnogo uzbuđenja. Mančester Siti je Etihad stadionu savladao Votford rezultatom 3:1.

Foto: Rezultati.com

Strijelac sva tri gola bio je raspoloženi Rahim Sterling i održao čas fudbala zlatnim momcima, a gol utjehe za goste postigao je Žerard Delofeu.

Građani ovom pobjedom drže čelnu poziciju s 74 boda, četiri više od drugoplasiranog Liverpula koji sjutra igraju meč protiv Barnlija.

U prvom djelu meča nije bilo mnogo uzbuđenja i taj dio je završen bez golova.

U nastavku Sterling stupa na scenu.

U 46. minutu odbrambeni igrač zlatnih momaka gubi loptu, a Rahim Sterling je kupi i sprema u mrežu, te promijenio rezultat na 1:0.

Pet minuta kasnije postiže novi pogodak. Rijad Mahrez je poslao loptu u šesnaesterac, a Sterling je prihvata i preciznim šutem je šalje u donji lijevi ugao.

U 59. minutu Englez pokazuje svoju klasu. Sterling kreće u solo prodor, šutira unutar kaznenog prostora i lako savlada bespomoćnog Bena Fostera.

U 66. minutu Votford uspijeva da ublaži rezultat. Troj Dinej je odigrao preciznu loptu koju je pokupio Žerard Delofeu i sjajno udario iz prve za 3:1.

U ostalim duelima koji su odigrani danas, Kristal Palas je izgubio od Brajtona 1:2, Kardif pobjeđuje Vest Hem 2:0, Hadersvild gubi od Bornmuta 0:2, Lester pobjeđuje Fulam 3:1, Njukasl nakon preokreta savladava Everton 3:2 i Sautempton takođe nakon preokreta iznenađuje Totenhem 2:1.

Foto: Rezultati.com

Sjuta na programu su mečevi Liverpula i Barnlija, Čelsija i Vulver Hemptona kao i derbi između Arsenala i Mančester Junajteda.

Foto: Rezultati.com

 

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve