Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Poznat datum treće borbe između Fjurija i Vajldera

Meč je prvobitno bio zakazan za 24. jul u Las Vegasu, međutim pomjeranje je bilo neminovno zato što je Fjuri bio pozitivan na koronavirus. Britanac je savladao Vajldera i postao WBC šampion u februaru prošle godine godine, 14 mjeseci nakon što je njihova prva borba u Los Anđelesu završena remijem

Treća borba između bokserskih titana Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera za WBC titulu u teškoj kategoriji je dogovorena za 9. oktobar.

Meč je prvobitno bio zakazan za 24. jul u Las Vegasu, međutim pomjeranje je bilo neminovno zato što je Fjuri bio pozitivan na koronavirus.

Britanac je savladao Vajldera i postao WBC šampion u februaru prošle godine godine, 14 mjeseci nakon što je njihova prva borba u Los Anđelesu završena remijem.

Nakon što je treća borba njih dvojice nekoliko puta odlagana zbog pandemije, Fjuri je želio da se suoči sa Antonijem Džošuom koji drži ostale tri titule u teškoj kategoriji.

Međutim, američki sud je odlučio da Britanac mora ponovo da se bori sa Vajlderom jer je ugovorom predviđena i treća borba. Fjuri je neporažen u 31 borbi, dok Vajlder ima jedan poraz u 44 meča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve