Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Poraz mladih “ajkula” od Italije

Naš tim će sjutra (subota) od 14 sati igrati meč za sedmu poziciju, protiv Hrvatske.

Naša mlada vaterpolo reprezentacija poražena je od Italije 13:12 nakon peteraca u razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu, koje se održava u Rumuniji.

Naš tim će sjutra (subota) od 14 sati igrati meč za sedmu poziciju, protiv Hrvatske.

Crna Gora je nakon čvrste prve četvrtine, koju je Italija dobila 1:0, odigrala izuzetno lošu drugu, pa je rival na poluvremenu imao četiri gola prednosti 5:1.

Uslijedio je, međutim, veliki obrt, Marko Mršić i Lazar Vukićević postigli su po dva gola za 5:5, da bi Danilo Stupar kompletirao seriju i doveo naš tim do vođstva 6:5.

Nakon izjednačenja Italije, mlade “ajkule” su opet povele 7:6, pogotkom Strahinje Gojkovića.

Italijani su sa dva vezana gola poveli 8:7, da bi Vukićević pogotkom 1,7 sekundi prije kraja meča izjednačio i odluku odložio za peterce.

U penal-seriji, Jovan Vujović nije bio precizan, dok su svih pet italijanskih igrača pogodili gol Crne Gore.

Vukićević je postigao četiri, Gojković tri, a Marko Mršić i David Stevović po dva gola. Po jedan su upisali Stupar, Tim Perov i Matija Sladović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.06.2023-09:45 09:45

Nesposobnost i neznanje, ali i svjesna namjera, ĐURA MARIĆA I VLADIMIRA GORJKOVIĆA, uništavaju CRNOGORSKI VATERPOLO! Taj sport mora postati SRPSKI ILI NESTATI! Na oličnom su putu da to i ostvare. NEMILOSRDNO, BESKRUPULOZNO, ODVRATNO!