Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pomirenje u Napulju: De Laurentis povukao kazne za igrače Napolija

Kako piše napuljski dnevni list Il Mattino temperamentni gazda kluba za juga Italije odlučio je da povuče odluku o kaznama za igrače koje je smatrao odgovornim za pobunu unutar svlačionice

Konačno prekretnica u ratu između predsjednika Aurelija de Laurentisa i igrača Napolija.

De Laurentis, Foto: Marca.com

Kako piše napuljski dnevni list Il Mattino temperamentni gazda kluba za juga Italije odlučio je da povuče odluku o kaznama za igrače koje je smatrao odgovornim za pobunu unutar svlačionice.

Na direktnom udaru našli su se lideri ekipe Alan, Insinje, Mertens i Kaljehon, kojima je i definitivno “oprošteno”, pa se u klubu očekuje da će potpuna pažnja do kraja sezone biti usmnerena isključivo na teren.

Isti izvor navodi da je predsjednik održao sastanak sa igračima gdje se došlo do zajedničkog zaključka da je ekipi potrebno da spase sezonu i da tim mora da bude koncentrisan samo o igri. Utakmica sa Parmom je pokazala dubinu aktuelne krize, ali sa druge strane i volju igrača da se prevaziđe aktuelni trenutak.

De Laurentis je nakon rastanka sa Anćelotijem angažovao Đenara Gatuza, koji se smatra idealnim trenerom za vađenje ekipe iz emotivne krize, ali prva šok terapija nije bila uspješna. Jasno je da Gatuzo nije na trenerskom nivou Karla Ančelotija, ali je još uvijek rano davati zaključke o njegovom radu.

Napoli nakon 16 odigranih kola Napoli ima samo 21 bod i nalazi se na osmom mjestu italijanske Serije A sa 18 bodova manje od vodećeg dvojca, odnosno 11 manje od četvrtoplasirane Rome.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve