Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Pjanić se iz Barselone seli u Čelsi ili PSŽ?

Francuski mediji pišu da je Pari Sen Žermen zainteresovan za fudbalera Barselone Miralema Pjanića, dok ga Englezi sele u Čelsi

Francuski mediji pišu da je Pari Sen Žermen zainteresovan za fudbalera Barselone Miralema Pjanića, dok ga Englezi sele u Čelsi.

Nije imao Miralem Pjanić sreće ove sezone. Baš kao ni njegov klub Barselona. Stigao je prošlog ljeta iz Juventusa, u svojevrsnoj razmjeni sa Brazilcem Arturom Melo, koji je otišao u suprotan pravac.

Transfer je iznosio 60 miliona eura plus pet miliona u bonusima, ali povrede su uticale da reprezentativac Bosne i Hercegovine ne ispolji sav kvalitet na stadionu Kamp Nou.

Uoči posljednjeg kola ukupno je odigrao 18 utakmica u Primeri, od kojih samo šest u startnoj postavi. Povreda članka u februaru, zatim i koljena u aprilu, svakako su tome doprinijele. Vratio se u ekipu tek nedavno u porazu od Real Sosijedada.

Ipak, njegov renome nije pao. Naprotiv. Francuzi ga sele u Pariz, Englezi u London. Procjena je da sa 31 godinom može još dosta da pruži. I Pari Sen Žermenu i Čelsiju potreba je igrač takvog iskustva. A kome će se pridružiti, teško je reći. I da li će? Jer ugovor sa Kataloncima ima do ljeta 2024.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve