Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Organizatori započeli pripreme: Podgorički maraton 7. novembra

Kompletna manifestacija biće na kružnoj stazi od 5 kilometra, koja će biti blagovremeno sertifikovana od ASCG. Organizacijom manifestacije je predviđeno da se održe trke na 5 km, 10 km, polumaraton i maraton, kao i nacionalni šampionat Crne Gore u trkama na cesti-putu u navedenim disciplinama

Ovogodišnji, 28. Podgorički maraton održaće se po kalendaru Svjetske, Evropske i Balkanske atletske federacije 7. novembra.

Kompletna manifestacija biće na kružnoj stazi od 5 kilometra, koja će biti blagovremeno sertifikovana od ASCG.

Organizacijom manifestacije je predviđeno da se održe trke na 5 km, 10 km, polumaraton i maraton, kao i nacionalni šampionat Crne Gore u trkama na cesti-putu u navedenim disciplinama.

Satnicom takmičenja predviđeno je da se u 9 časova održi trka na 5 km, a u 10h trka na 10 kilometara, dok u 11 sati predvidjena je trka na 21 kilometar i maraton.

Takmičari će startne brojeve za ove trke moći da podignu dva dana prije održavanja manifestacije 5. i 6. Novembra, u prostorijama Atletskog saveza Crne Gore, u vremenu od 10 do 14 časova, kao i od 17 do 20 časova.

Startni brojevi mogu se podići i na dan trke u vremenu od 7 do 8 časova uz obaveznu najavu organizatoru dan ranije. Kotizacija za učešće na trke 5 km, 10 km je 5eura, dok za polumaraton i maraton iznosi 10 eura, a učesnici će za taj iznos dobiti startni broj, majicu manifestcije i učesničku medalju po završetku trke. U svakoj disciplini, muškoj i ženskoj konkurenciji, predviđeno je proglašenje tri prvoplasirana takmičara uz dodjelu pehara, medalja i diploma ASCG.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve