Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Organizator BK Džada: Najbolji crnogorski biciklisti na šampionatu u Danilovgradu

Za subotu je zakazan pojedinačni hronometar, dok u nedjelju drumska trka koja je duga 88,3 kilometra: Danilovgrad Slap Zete Glava Zete Bogetići Danilovgrad, dva kruga

Najbolji dvotočkaši spremni su za novu akciju. Ovog vikenda u Danilovgradu na programu je Drumsko prvenstvo Crne Gore, a tehničku organizaciju događaja Biciklistički savez je povjerio podgoričkom klubu Džada.

Biciklizam, Foto: Ilustracija

Za subotu je zakazan pojedinačni hronometar, dok u nedjelju drumska trka koja je duga 88,3 kilometra: Danilovgrad Slap Zete Glava Zete Bogetići Danilovgrad, dva kruga.

“Trasa trke je zahtjevna sa dionicama uspona od 376 m visinske razlike, na relativno kratkoj dionici”, saopštili su organizatori.

Pravo nastupa na državnom prvenstvu imaju svi takmičari koji su članovi registrovanih crnogorskih klubova kod matičnog saveza.

Ovo prvenstvo će imati i kvalifikacionu ulogu za reprezentaciju Crne Gore, koja će nastupiti na međunarodnoj trci “Tour of Montenegro” za koju je predviđeno više etapa, a koja će biti održana početkom oktobra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve