Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Omladinci od 2:0, do poraza protiv BiH

Izabranici Gorana Perišića izgubili su od Bosne i Hercegovine 2:3 i sa tri boda takmičenje u grupi završili na trećem mjestu.

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore porazom se oprostila od elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Norveškoj.

Izabranici Gorana Perišića izgubili su od Bosne i Hercegovine 2:3 i sa tri boda takmičenje u grupi završili na trećem mjestu.

Odlično je počela naša reprezentacija, povela 1:0, pogodio je Marko Perović u 10. minutu, u finišu prvog poluvremena novi gol za Crnu Goru, Balša Mrvaljević za 2:0 u 45. minutu. Još jednom se pokazalo da je 2:0 najopasniji rezultat. Bosna i Hercegovina je odigrala odlično drugo poluvrijeme i preokretom došla do pobjede.

Prvo je Zahirović u 52. minutu smanjio na 2:1, izjedančenje je donio Muharemović u 69. minutu. Gol za preokret i pobjedu dao je Zahirović u 80. minutu.

Od ranije danas bilo je poznato da je naša selekcija bez šansi da izbori plasman na Evropsko prvenstvo. Bilo im je potrebno da Norveška ne savlada Izrael, ali je ipak domaćin turnira elitne runde kvalifikacija bio siguran i slavio sa 2:0, te tako osigurao nastup na šampionatu Evrope.

U prva dva kola Crna Gora je ostvarila polovičan učinak – na startu je izgubila od Norveške (2:1), da bi golom Vasilija Adžića u dubokoj nadoknadi savladala Izrael (1:0).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve