Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Održana sjednica UO i skupština Sutjeske: Saradnja sa Galatom i Honvedom

Na sjednici UO je osvojen izvještaj o finansijskom poslovanju za 2019, program rada sa finansijskim planom za 2020, kao i izvještaji direktora i sportskog direktora za prethodnu godinu

Prostorije opštine Nikšić su bile domaćin sjednice Upravnog odbora i Skupštine FK Sutjeska!

Foto: FK Sutjeska

Na sjednici UO je osvojen izvještaj o finansijskom poslovanju za 2019, program rada sa finansijskim planom za 2020, kao i izvještaji direktora i sportskog direktora za prethodnu godinu. A na sjednici Skupštine je sve to usvojenu uz konstataciju da je stanje u klubu dobro.

“Sutjeska je kao jedan od najorganizovanijih klubova u Crnoj Gori uspješno reprezentovala Nikšić na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali treba se učiniti dodatni napor kako bi se obezbijedila finansijska stabilnost kluba u narednom periodu, te stvorili neophodni preduslovi za postizanje dobrih rezultata u kontinuitetu”, saopšteno je iz Sutjeske.

A osim navedenih odluka na dnevnom redu su se našao Memorandum o saradnju sa turskim Galatasarajem, kao i prijedlog saradnje sa Honvedom niciran od strane mađarskog kluba.

“Donešena je odluka da se pomenuti prijedlozi saradnje prihvate i da se pristupi njihovoj realizaciji, a sve u cilju afirmacije i edukacije mladih igrača i stručnog kadra, uz konstataciju da bi saradnja sa ovim klubovima mogla pomoći da se i organizacija kluba podigne na viši nivo”, saopštili su iz Nikšića.

Član UO Milan Nikčević je podnio ostavku zbog toga što ne može maksimalno da se posveti obavezama, a njega je zamijenio Igor Noveljić. Takođe, upravni odbor će u narednom periodu biti proširen sa pet članova ne sedam, a novi članovi su Vladan Joković i Branko Mićković. Na kraju, donešena je odluka da se realizuje projekat izgradnje balon sale za koju je dobijena pomoć od FSCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve