Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Odlične vijesti: Jovetić igra sve tri utakmice u kvalifikacijama

U četvrtak je djelovalo da će rođeni Podgoričanin moći da pomogne ''sokolima'' samo u susretu sa Letonijom, ali se situacija promijenila. Naime, francuska vlada, klubovi i liga napravili su izuzetak od odluke da igrači ne mogu da putuju u zemlje koje nijesu članice Evropske unije

Dan pred okupljanje fudbalske reprezentacije Crne Gore stižu lijepe vijesti iz Francuske – Stevan Jovetić, napadač Monaka, staviće se na raspolaganje selektoru Miodragu Raduloviću za sve tri kvalifikacione utakmice za Mundijal u Kataru.

U četvrtak je djelovalo da će rođeni Podgoričanin moći da pomogne ”sokolima” samo u susretu sa Letonijom, ali se situacija promijenila.

Naime, francuska vlada, klubovi i liga napravili su izuzetak od odluke da igrači ne mogu da putuju u zemlje koje nijesu članice Evropske unije.

To znači da će Jovetić, sem u Rigi (24. marta), moći da igra i protiv Gibraltara (27. marta) i Norveške (30. marta) u Podgorici.

Jo-Jo će već sjutra biti na okupljanju nacionalnog tima, jer je sa Monakom sinoć igrao protiv Sent Etjena, a na tom meču je i postigao gol.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve