Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Odlazi u Maleziju: Stefan Nikolić potpisao za Melaku

Nekadašnji napadač Sutjeske potpisao je ugovor sa Melaka junajtedom, a već danas otputovaće za Kuala Lumpur. U Banjaluci je stigao gotovo posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka, nakon sezone u Sutjesci

Stefan Nikolić nakon samo polusezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine dobio je sjajnu ponudu iz Malezije, gdje će i nastaviti karijeru.

Nekadašnji napadač Sutjeske potpisao je ugovor sa Melaka junajtedom, a već danas otputovaće za Kuala Lumpur.

– Imao sam dogovor sa Krupom do polusezone. Ipak, ljudi iz kluba bili su odlučni da ostanem i vratio sam se u Banjaluku, imali smo razgovor, ali je onda uslijedio poziv iz Malezije. U pitanju je sjajan klub, tako da sam zadovoljan da ću ponovo imati priliku da se na drugom kontinentu dokazujem,  kazao je za Arenu Stefan Nikolić.

U Banjaluci je stigao gotovo posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka, nakon sezone u Sutjesci.

Crnogorski internacionalac vratio se kraj Bistrice u matičnu Sutjesku nakon 15 godina, a onda stigao kao veliko pojačanje novog premijerligaša Bosne i Hercegovine i već na startu opravdao očekivanja.

Stameni Nikšićanin na šest utakmica postigao je tri gola, najbolji je strijelac Krupe i jasno je pokazao da je prava akvizicija. Tokom cijele polusezone bio je glavni adut Krupe.

Nikšićanin koji je karijeru gradio u Belgiji, Rumuniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Južnoj Koreji, Albaniji, Srbiji i Crnoj Gori i BiH, sada će imati priliku da se dokazuje u Maleziji i to u klubu, gdje su igali Ilija Spasojević i Balša Božović. Zanimljivo je da je Melaka bila šampion Premijer lige Malezije sa Spasojevićem, koji je tada sa 24 gola bio prvi strijelac. Sada će za golove biti zadužen Nikolić.

– Čeka me obavezni sedmodnevni karantin, a nakon toga krećem da radim sa ekipom. Željan sam novog izazova, spreman da pokažem koliko vrijedim i nadam se da ću opravdati očekivanja, podvukao je Nikolić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve