Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

O Krstoviću razmišljaju Mančester junajted i Inter

Od kad je stigao u Leće, naš fudbaler je četiri puta tresao mrežu protivnika, pa je to i bio povod medijskog tima Serija A da napravi priču sa njim.

Crnogorski fudbalski reprezentativac Nikola Krstović odlično je počeo svoju sezonu u Seriji A tako da su se za njegove usluge pojavila interesovanja evropskih velikana Mančester junajteda i Intera.

Od kad je stigao u Leće, naš fudbaler je četiri puta tresao mrežu protivnika, pa je to i bio povod medijskog tima Serija A da napravi priču sa njim.

Italijanski mediji već danas pišu da našeg napadača pomno prate u Interu.

Trenutni lider Serije A ima za sada sjajnu sezonu i odličan napadački tandem u Lautaru Martinezu i Markusu Tiramu. Problem je u trećem napadaču, džokerima sa klupe jer Marko Arnautović je često sklon povredama, a Aleksis Sančez bi naredne godine vjerovatno mogao da promjeni i sredini ali i kontintent (pominju se povratak u Južnu Ameriku, kao i odlazak na Bliski Istok).

Prema pisanju italijanskog “Kalćomerkata”, Krstović bi mogao da “popuni” tu prazninu i postane “džoker” Simone Inzagija naredne godine.

Našeg fudbalera Leće je platio četiri miliona eura, a već na ljeto bi mogli da ga prodaju za deset, koliko se procjenjuje da će iznositi ponuda Intera, uz pretpostavku da će Krstovič dobro odigrati ostatak sezone.

Isti italijanski meidji prenosi da je napadač Lećea interesantan i Mančester junajtedu i to već u januarskom prelaznom roku.

Takav scenario je međutim nemoguć, budući da je Krstović počeo sezonu u Dunjajskoj Stredi, potom prešao u Leće, pa bi Junajted bio treći klub u jednoj sezoni, što je protivno FIFA regulacijama.

Međutim, ako Krstović nastavi sa dobrim partijama, možda na adresu “Via del Mar” na ljeto 2024. godine stigne i ponuda sa “Old Traforda”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve