Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Novljani kao domaćini u Trebinju poraženi od Jadran Splita

Momci Petra Radanovića imali su u posljednjih 40 sekundi dvije prilike za remi i peterce, ali su Danilo Radović i Filip Gardašević bili neprecizni

Trebinje je zahvaljujući prvaku Crne Gore dočekalo Ligu šampiona.

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog kao domaćini u Bosni i Hercegovini nakon velike borbe poraženi su od imenjaka iz Splita sa 11:10.

Momci Petra Radanovića imali su u posljednjih 40 sekundi dvije prilike za remi i peterce, ali su Danilo Radović i Filip Gardašević bili neprecizni…

Gosti iz Splita odlično su otvorili meč, imali su velikih 5:1, ali su se Novljani brzo vratili na 5:5, da bi na tri minuta do kraja treće četvrtine Dmitri Holod pogodio za 9:8 i prvo vođstvo crnogorskog prvaka.

Nakon toga Ivan Nagaev je promašio penal za “plus dva”, a Jadran iz Splita uspio da okrene, najprije na 10:9, a potom da postavi i konačnih 11:10.

Holod je tri puta tresao mrežu, a po dva pogotka postigli su Lazar Vukićević i Vasilije Radović – po jednom su se u listu strijelaca upisali Jovan Vujović, Danilo Radović i Matija Sladović.

Na drugoj strani, u ekipi koja je tokom ljeta napravila moćan tim najefikasniji su bili Jerko Marinić Kragić (tri gola), Matijas Biljaka i Luka Bukić (po dva).

Jadran na startu sezone iz dva meča ima dva poraza, a naredni igra protiv Crvene zvezde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA LIGA
08.10.2023-07:37 07:37

Čudi ma da ne igraju u Beograd…