Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Novak Đoković: Dvije godine izvrću informacije – plamen nije utihnuo

Srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da je ponosan na sve što je postigao i poručio da želi da nastavi da igra tenis na vrhunskom novou.

foto B92.net

 

-O nekakvoj bolesti nemam šta da kažem –  rekao je Novak Đoković.

Đoković se obratio srpskim novinarima poslije treninga odrađenog na terenima Teniskog centra “Novak” na Dorćolu. Rezultati u Barseloni i Monte Karlu nijesu bili oni koje je Novak očekivao.

-Nisu to rezultati koji priželjkujem i na koje su ljudi navikli, ali je to proces, drugačije su okolnosti. Pokušavam da budem što pozitivniji. Imam velike motive i visoke ciljeve, oni se nijesu promijenili. Očekivanja sam morao da smanjim, ali ciljevi su bili isti tokom cijele karijere, a vi ih znate – rekao je Đoković.

On kaže da nije izgubio samopouzdanje.

-Plamen strasti u sportu nije utihnuo u meni, vjera postoji, a samopouzdanje je nešto drugo i to se stiče vremenom i rezultatima. Nisam ih imao i nivo samopouzdanja je niži od onoga na koji sam navikao. Potrebno je nekoliko dobrih mečeva, jedan dobar turnir… Imao sam slične situacije, doduše, ne baš ovakve… Nije kraj svijeta, to je sastavni dio mog razvoja. Svaki dan učim lekcije i nadam se najboljem – rekao je Đoković.

Nedavno je jedan nutricionista iz Švajcarske napisao da Đoković boluje od ortoreksije, bolesti zavisnosti od zdrave hrane.

-Nemam ništa da kažem. Ne bih želio da diskutujem. Ljudi, nažalost, vrlo lako izvrnu informaciju. To su radili dvije godine. Ne pratim vijesti nekoliko godina-, rekao je na kraju Đoković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve