Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Novak Đoković u polufinalu Pariza, Rune ostao bez krune

Đoković je večeras u Parizu u četvrtfinalu pobijedio Danca Holgera Runea sa 7:5, 6:7 (3), 6:4 nakon velike borbe u sva tri seta.

U meču dva posljednja pobjednika Mastersa u Parizu uspješniji je bio stariji, Novak Đokjović, koji je nakon dva sata i 43 minuta detronizovao Danca Holgera Runea.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je sve bliže cilju da 2023. godinu završi na prvom mjestu ATP liste i provede više od 400 nedjelja na njenom vrhu.

Đoković je večeras u Parizu u četvrtfinalu pobijedio Danca Holgera Runea sa 7:5, 6:7 (3), 6:4 nakon velike borbe u sva tri seta.

Rune je u Parizu nakon poraza od Đokovića ostao bet krune.

Đoković je prvi set prelomio u svoju korist u 12. gemu kada je oduzeo servis Runeu i poveio sa 1:0 u setovima.

U drugom setu Rune u trećem gemu pravi brejk i prvi stiče prednost, ali je Đoković odmah uzvratio i izjednačio na 2:2. Imao je Đoković u 10. gemu priliku da završi posao, kada je pri rezultatu 30:40 imao prvu set loptu, ali je nije realizovao i u taj breku Danac je izjjednačio na 1:1.

U trećem setu Đoković je u trećem gemu napravio brejk i mirno priveo meč kraju za još jedan plasman u polufinale Masters turnira.

Poslije večerašnje pobjede Đoković ima nominalno 9.305 poena, dok je Karlos Alkaraz drugi sa 8.455. Đoković bi osvajanjem Mastersa u Parizu definitivno 2023.godinu završio kao broj 1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve