Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikola Rakojević objavio spisak za mečeve protiv Jermenije i Finske

Prvi izazov za ,mlade je duel sa Jermenijom 22. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje će tri dana kasnije u istom terminu gostovati Finska.

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Nikola Rakojević saopštio je spisak igrača za predstojeće mečeve sa Jermenijom i Finskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prvi izazov za ,mlade je duel sa Jermenijom 22. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje će tri dana kasnije u istom terminu gostovati Finska.

Rakojević je pozvao 25 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Lomel, Belgija), Sergej Joksimović (Jedinstvo Franca), Filip Domazetović (Budućnost).

Odbrana: Bojan Adžić (Radnički Kragujevac, Srbija), Ljubomir Pejović (Mladost Lob.bet), Damjan Dakić (Arsenal), Robert Đeljaj (Dečić Admiral bet), Marko Franeta (Petrovac), Ognjen Gašević (Budućnost), Petar Vuković (Jezero), Nikola Vuković (Mornar).

Vezni red: Arnel Kujović (Baden, Švajcarska), Andrej Bajović (Dečić Admiral bet), Aleksa Golubović (Rudar), Aleksa Ćetković (Arsenal), Milan Vukotić (Budućnost), Igor Pajović (Sutjeska Meridianbet), Nikola Janjić (Komarno, Slovačka).

Napad: Đorđe Šaletić, Dušan Vuković, Vuk Striković (Sutjeska Meridianbet), Damjan Mugoša (Arsenal), Dejan Perović (Petrovac), Balša Tošković (Lokomotiva, Hrvatska), kao i odbrambeni igrač Andrej Đurić iz Spartaka iz Trnave (Slovačka), koji još nema pravo nastupa u zvaničnim utakmicama jer je u procesu dobijanja crnogorskog državljanstva.

Prvi izazov za ,,sokole“ je duel sa Jermenijom 22. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje će tri dana kasnije u istom terminu gostovati Finska.

Nakon tri odigrana meča u grupi E, naša selekcija ima pobjedu nad Jermenijom u gostima i dva poraza, od Švajcarske i Albanije, takođe oba u gostima. Martovski meč sa Albanijom u Podgorici prekinut je u 28. minutu zbog obilnih padavina i nastaviće se 7. juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve