Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

“Niko nije tako dugo bio bez gola kao Luka Jović”

U Realu su očekivali da Jović i bivši as Čelsija, Eden Azar, budu odgovor na problem sa postizanjem golova, ali ispostavilo se da je drugačije

Španski mediji bili su jako kritični prema napadaču Real Madrida Luki Joviću.

Foto: As.com

Bivši fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, za čiji dolazak je ljetos plaćeno 60 miliona eura, još nije uspio da se upiše u listu strijelaca u zvaničnoj utakmici.

U Realu su očekivali da Jović i bivši as Čelsija, Eden Azar, budu odgovor na problem sa postizanjem golova, ali ispostavilo se da je drugačije.

“Marka” je prenijela kako je Jović “najneproduktivniji napadač” koji je došao na “Santjago Bernabeu” od 2001. do danas.

“Otkako je počeo ovaj milenijum, Real je uvijek dovodio igrače na kojima mu je zavidio čitav svijet, od Ronalda Nazarija do Majka Ovena, Raula, Karima Benzeme i Kristijana Ronalda, najimpresivnijeg u toj grupi. Ako pogledamo pojača nja u napadu, bilo da su u pitanju zimski ili ljetnji prelazni rok, niko nije tako dugo bio bez gola kao Luka Jović, čak ni Klas-Jan Huntelar i Emanuel Adebajor”, prenosi španski dnevnik.

List dodaje da su oni imali spor početak, ali da su makar demonstrirali da imaju “osjećaj za gol”, dok Jović, po njima, nije pokazao ništa od toga.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve